illustratie van 3 vertellende vogels in een boom


Menselijke verbondenheid heeft het vermogen om levens en uiteindelijk de menselijke ervaring te transformeren. -Kristi Bowman


Verbinding

Met verscheidene organisaties, vzw’s, stichtingen en personen bevind ik mij op hetzelfde
groeipad of gaan we in dezelfde richting. We genieten van de samenwerking,
de positieve creatieve invloed en de ondersteuning die we elkaar te bieden hebben.

Taterwater Verteltheater Nl en B

Janneke Tanja, Hermine van Helden, Kees Geelhoed en Fred uit het Broek en ikzelf hebben ondertussen al heel wat watertjes doorzwommen tijdens de Odyssee voorstellingen en ook al behoorlijk wat kilometers afgelegd om de Mabinogi, mythische verhalen uit Wales vertaald en verteld te krijgen. Een heerlijke groep collega-vertellers!

Kunstplatform Kappa Kapellen

Een vzw die meer dan 100 kunstenaars/leden helpt om zich via regelmatige tentoonstellingen te profileren in de wereld. Een uitdaging voor de creatieve ziel en een verrijking van de artistieke inzichten. Dankzij mijn plekje in de stuurgroep kan ik aan deze bijzondere groep mijn medewerking verlenen. In 2020 bestaat Kunstplatform Kappa officieel 25 jaar.

Cultuurstation Tracé Ekeren

Al jaren mijn favoriete plek om gelijkgestemden in de kunst te ontmoeten. Ooit stond ik aan de doopvont, nu zijn er gelukkig anderen die aan het zeel trekken. Maar nog steeds geef ik hier graag en regelmatig mijn workshops en vertelvoorstellingen.

Opendoek Antwerpen

Opendoek is de koepelorganisatie voor het amateurtheater in Vlaanderen en Brussel en wil iedereen bereiken die een passie heeft voor theater, zowel individuele kunstenaars als theatergroepen. Opendoek creëert graag een platform om te promoten en jezelf als podiumkunstenaar te vernieuwen. Opendoek organiseert vormingen en als je door mij wil gecoached worden, kan je dit zeker bij Opendoek aanvragen (na met mij contact te hebben genomen natuurlijk).

Gemeente Brasschaat

Met onze gemeente werk ik erg graag samen. Ze faciliteren en helpen in de mate die voor hen als ambtenaren mogelijk is en steeds met de glimlach. Binnen de gemeente ben ik lid van de Cultuurraad en de Deelraad Kunsten om zo mijn eigen kleine stempeltje te kunnen drukken.

Ecolonie Frankrijk

Al enkele jaren is het mij gegund om op die zalige terreinen mijn verhalen te mogen brengen, onder de sluierparaplu, in de groene vertelselkestent of aan het grote kampvuur. Daarnaast geef ik er al enkele jaren workshops rond vertellen en podiumvastheid. Een plek vol groeimogelijkheden.