illustratie van 3 vertellende vogels in een boom

Je bent de held van je eigen verhaal. -Joseph Campbell-


Vertellers vertellen voor vertellers

Thema 2023 Decamerone van Giovanni Boccaccio

IN GEUREN EN KLEUREN

Voor vertellers van verhalen; sinds kort of al wat langer?
Ben je beginner of heb je al wat jaren op de vertelselteller?
Wil je iets nieuws uitproberen of zoek je verdieping in je eigen stijl?

Eén dag jezelf helemaal onderdompelen in een onovertroffen thema uit de Middeleeuwen, samen met andere vertellers jezelf en die anderen verrassen met een versie die je zelf kiest. Vrolijk of dramatisch, als duo kan ook, laat je helemaal gaan in een prettige omgeving. Deze voorstelling is niet toegankelijk voor publiek, enkel voor je medevertelcollega’s die je graag aanmoedigen en een gretig luisterend publiek vormen. Je maakt nieuwe contacten en krijgt frisse ideeën.

De dag start met aankomen en kennismaken vanaf 10u, de vertellingen starten om 10.30u. Iedere verteller krijgt 15/20 minuten en dan neemt de volgende over. De volgorde wordt op voorhand vastgelegd.

Je kan zelf je favoriete verhaal kiezen, of ik wil je ook graag enkele ideeën doorsturen, maar tegen 10 december moeten de titel en nummer binnen de Decamerone (de dag en de hoeveelste vertelling) doorgegeven worden aan Madeleine, kwestie van dubbele verhalen te vermijden. Als jouw verhaal al benomen is, dan krijg je bericht en kan je een ander verhaal kiezen. Wacht niet tot 10 december om je in te schrijven, de plekken worden snel ingevuld.

IN GEUREN EN KLEUREN gaat door in een aantrekkelijke locatie in Brasschaat, voor de koffie, de thee, de tussentijdse koekjes en zoutjes en een lekkere lunch met een glaasje wijn zorgen wij.
Gratis parkeren kan vlakbij.
Inschrijven kan via het formulier op deze pagina, je inschrijving is geldig na betaling van 39€ op BE98 9731 5546 7893 van Echt Gebeurd vzw met vermelding ‘Decamerone 15 januari en je naam’. Bij veel inschrijvingen wordt er een wachtlijst opgesteld en een tweede verteldag ingericht.

Organisatie: Echt Gebeurd vzw;
Madeleine Nieuwlaat, Silva Van Aelst