illustratie van 3 vertellende vogels in een boom

Je bent de held van je eigen verhaal. -Joseph Campbell-


Vertellers vertellen voor vertellers

IN GEUREN EN KLEUREN

zondag 4 februari 2024

METAMORFOSEN
De verhalen van Publius Ovidius Naso


Ovidius’ poëzie en proza staan bekend om hun speelse en vernieuwende karakter, vooral in de manier waarop wordt omgegaan met traditionele verhalen en genres. Alhoewel zo’n 2000 jaar oud zijn de 250 verhalen over metamorfosen of gedaanteverwisselingen nog steeds actueel, verrassend en aantrekkelijk en worden nog regelmatig gebruikt voor vertellingen en theater!

Voor verhalenvertellers;
Ben je beginner of heb je al wat jaren op de vertelteller?
Wil je iets nieuws uitproberen of zoek je verdieping in je eigen stijl?

Dompel jezelf helemaal onder in een onovertroffen thema en verras samen met andere vertellers je publiek én jezelf. Dat is de bedoeling. Vrolijk of dramatisch, laat je helemaal gaan en doe er je ding mee!
Deze voorstelling is niet toegankelijk voor loslopend publiek, enkel voor je vertelcollega’s die je graag aanmoedigen en gretige luisteraars zijn. Iedere verteller is dus publiek voor de andere aanwezige vertellers die allemaal een verhaal brengen. Je maakt nieuwe contacten en krijgt frisse ideeën, Een dag om van te genieten!

De dag start met aankomen en kennismaken vanaf 9.30u, de vertellingen starten om 10u. Iedere verteller krijgt 15 minuten en dan neemt de volgende over. De volgorde wordt op voorhand vastgelegd.

Je kan zelf je favoriete verhaal kiezen, of ik wil je ook graag enkele ideeën doorsturen, laat maar weten. Graag de titel zo snel mogelijk doorgeven aan Madeleine, kwestie van dubbele verhalen te vermijden. Als jouw verhaal al benomen is, dan krijg je bericht en kan je een ander verhaal kiezen. Wacht niet tot het laatste moment om je in te schrijven, de plekken worden snel ingevuld.


IN GEUREN EN KLEUREN gaat door in een aantrekkelijke locatie in het park van Brasschaat. Voor de koffie, de thee, de tussentijdse koekjes en zoutjes en een lekkere lunch met een glaasje wijn zorgen wij. Gratis parkeren kan vlakbij.
Inschrijven kan via dit formulier .
Kostprijs voor deze dag alles inclusief 40 €.

Organisatie: Echt Gebeurd vzw;
Madeleine Nieuwlaat, Silva Van Aelst