illustratie van 3 vertellende vogels in een boom

Je bent de held van je eigen verhaal. -Joseph Campbell-


Vertellers vertellen voor vertellers

Thema 2023 Decamerone van Giovanni Boccaccio

IN GEUREN EN KLEUREN

zondag 4 februari 2024

DE DATUM IS AL GEKEND, HET THEMA? nog even wachten😉

Voor vertellers van verhalen;
Ben je beginner of heb je al wat jaren op de vertelselteller?
Wil je iets nieuws uitproberen of zoek je verdieping in je eigen stijl?


Eén dag jezelf helemaal onderdompelen in een onovertroffen thema, samen met andere vertellers jezelf en die anderen verrassen met een versie die je zelf kiest. Vrolijk of dramatisch, als duo kan ook, laat je helemaal gaan en doe er je ding mee! Deze voorstelling is niet toegankelijk voor loslopend publiek, enkel voor je vertelcollega’s die je graag aanmoedigen en een gretig luisterend publiek vormen. Iedere verteller is dus het publiek voor de andere aanwezige vertellers die allemaal een verhaal brengen. Je maakt nieuwe contacten en krijgt frisse ideeën, 10/12 andere persoonlijke versies om van te genieten!

De dag start met aankomen en kennismaken vanaf 10u, de vertellingen starten om 10.30u. Iedere verteller krijgt 15 minuten en dan neemt de volgende over. De volgorde wordt op voorhand vastgelegd.

Je kan zelf je favoriete verhaal kiezen, of ik wil je ook graag enkele ideeën doorsturen, laat maar weten. Graag met titel doorgeven aan Madeleine, kwestie van dubbele verhalen te vermijden. Als jouw verhaal al benomen is, dan krijg je bericht en kan je een ander verhaal kiezen. Wacht niet tot het laatste moment om je in te schrijven, de plekken worden snel ingevuld.


IN GEUREN EN KLEUREN gaat door in een aantrekkelijke locatie in Brasschaat, voor de koffie, de thee, de tussentijdse koekjes en zoutjes en een lekkere lunch met een glaasje wijn zorgen wij.
Gratis parkeren kan vlakbij.
Inschrijven kan via een formulier op deze pagina, dat wordt tegen die tijd geactiveerd.

Organisatie: Echt Gebeurd vzw;
Madeleine Nieuwlaat, Silva Van Aelst